De ce RAP Steel?

Pregătiți de acțiune?
Întotdeauna

Deși RAP Steel este o companie tânără, apartenența la RAP Group vine cu garanția unei echipe de profesioniști cu expertiză în numeroase industrii și activități.

30+

Ani de specializare continuă

40+ 

Țări în care am activat

300+

Colegi în #TeamRAP

1000+

Proiecte finalizate 

1200+

Parteneri și furnizori la nivel de Grup

Proiecte

RAP Steel produce echipamente din inox cu un înalt grad de personalizare pentru industrii precum alimentară, chimică sau farmaceutică. De la design până la producție, ne implicăm pe deplin în fiecare fază a proiectului.

why-img2
why-img1

În ce credem

Parteneriat solid

Indiferent că vorbim despre clienți, colaboratori sau colegi, construim relații solide bazate pe încredere unde comunicarea transparentă și angajamentul serios joacă cele mai importante roluri.

Dezvoltare continuă

Suntem exploratori și dornici de inovație, încercând constant să găsim abordarea cea mai eficientă pentru a intampina o provocare.

Excelență tehnologică

În fiecare domeniu de activitate ne-am construit echipe de profesioniști cu adevărat pasionați de meseria lor, la curent cu noutățile din industriile cu care lucrăm și cu un ochi vigilent pentru detalii.

why-img3
elementLP3

Când inovația și tehnologia fac echipă

Creșterea și dezvoltarea sunt prioritare pentru RAP Steel, atât din punct de vedere uman, cât și din punct de vedere tehnologic.

Experiență globală

Experiența cu companii internaționale ne-a învățat să rămânem mereu deschiși la nou și să fim pregătiți pentru orice provocare.

Echipamente și tehnologii inovative

Investim constant în tehnologii moderne pentru a spori eficiența și calitatea produselor noastre.

 +40 268 406 220
rsp.office@rap-group.ro